Pohjanmaan Kuituteollisuus Oy aloitti toimintansa selluvillan valmistuslaitteiden myynnillä ja asennuksilla. Tehdaslinjoja pystytettiin mm. Ruotsiin ja Puolaan. Vuodesta 1996 päätoimialana on ollut lämmöneristeiden asennus ja myynti. Nykyisin toimintaa pyörittävät Pasi ja Kristian Mäki, yli 20 vuoden kokemuksella. Vuosien aikana eristeitä on asennettu n. 50 000 kuutiometriä ja yritys onkin ollut alan suurimpia Suomessa.

Pohjanmaan Kuituteollisuus Oy on ollut uranuurtajana kehittämässä asennuskoneita ja menetelmiä. Tunnustuksena hyvin tehdystä työstä yritys on palkittu Ylistaron vuoden yrittäjänä vuonna 2009 sekä vuoden palveluyrittäjänä vuonna 2011. Vuoden 2017 tammikuussa purimme meitä sitovat toimitus- ja jakelusopimukset. Tämä mahdollisti useampien tuotteiden myynti- ja asennustoiminnan.

Nykyään myymme ja asennamme selluvillojen lisäksi myös puhtaasta puuhakkeesta valmistettuja, huippulaadukkaita Hunton-eristeitä. Myös muut Huntonin tuotteet, mm. tuulensuojalevyt, aluskatteet, lattialämmityslevyt ja ilmatiiveystuotteet kuuluvat valikoimaan.

Rehellinen työ ja laadukkaat materiaalit ovat asioita, joista emme tingi!