Pohjanmaan Eristepalvelu on lisäeristänyt tuhansia kohteita; omakotitaloja, kerros- ja rivitaloja, maatalousrakennuksia jne. Hinnoittelun pidämme erittäin kohtuullisena, että mahdollisimman monella kiinteistönomistajalla olisi mahdollisuus pienentää energialaskuaan. Omakotitalon lisäeristyksen hinta ilman mahdollisia lisätöitä jää yleensä n. 1000 euron paikkeille.

Tulemme mielellämme paikan päälle tutkimaan rakenteet ja tekemään tarjouksen mahdollisine lisätöineen. Kenenkään kotirauhaa emme häiritse, tulemme vain pyynnöstä! Käynti on aina maksuton, eikä velvoita asiakasta mihinkään. Meiltä paikalle tulee aina ammattilainen, jolla on vähintään 20 vuoden kokemus lisäeristeiden asennuksesta. Ammattilaisina osaamme katsoa mahdolliset riskirakenteet ja ohjeistamme asiakasta jatkotoimenpiteissä.

Lisäeristäminen maksaa itsensä takaisin yleensä muutamassa vuodessa, sen jälkeen kaikki on pelkkää säästöä. Asennustyöstä saa myös kotitalousvähennyksen. Myös asumismukavuus paranee. Lisäeristäminen todella kannattaa!

Ota yhteyttä, niin tulemme tutkimaan rakenteet ja lisäeristämisen tarpeen.